Zendingen & documenten

Taxivervoer kleine pakketten en vertrouwelijke documenten

Heb je een pakketje of andere zending die onder hoge tijdsdruk verzonden moet worden? Geen zorgen! Wij bij Eindhoven Taxi Snel specialiseren ons in het taxivervoer van kleine pakketten en vertrouwelijke documenten. Daarbij staan onze ervaren chauffeurs garant voor een snelle, veilige en discrete verzending naar de gewenste locatie. Zodra je pakket veilig is aangekomen op locatie ontvang je een bevestiging. Je kunt onze chauffeur zelfs volgen in zijn reis naar jouw bestemming. En op aanvraag is het ook nog mogelijk om een fotobewijs van verzending te ontvangen via Whatsapp.

Dringende zendingen?

Is de nood hoog en bent u op zoek naar een snelle verzending van urgente pakketten? Stuur dan een e-mail of WhatsApp bericht met de relevante informatie. Dan ontvang je van ons zo snel mogelijk een offerte en bijbehorende planning. Als de zending minder tijdsnood heeft kunnen we die vaak combineren met een reeds geboekte rit. Dat scheelt weer tijd, en dat merk je dan weer in een lager tarief.

Onze tarieven voor urgent vervoer zijn vergelijkbaar met personenvervoer. Daarbij is geen rekening gehouden met uitzondering van eventuele parkeer- en/of wachtkosten. 

Neem contact op

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op. Wij bieden ook specifieke tarieven voor vervoer naar andere adressen.

Tarieven taxivervoer zendingen & documenten:

Van/naar Eindhoven
Amsterdam
Den Bosch
Utrecht
Rotterdam
Groningen
Antwerpen
Brussel
Frankfurt
Luxemburg stad
Parijs
Wachten p/u
Auto, Stationwagen, MPV, Bus
€ 200
€ 85
€ 150
€ 180
€ 380
€ 150
€ 200
€ 510
€ 430
€ 700
€ 45

Vaste prijs, zeker op reis

Bestel een taxi voor een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf!

Telefonische boeking

Klik om direct te bellen

WhatsApp boeking

Klik om direct te appen

E-mail boeking

Klik om formulier in te vullen

“We staan dag en nacht voor je klaar om je een snelle en vooral comfortabele rit te bezorgen.